Welkom bij Ferox Tower GmbH

Ondernemen begint met moed. Zeker in de huidige tijd, is er moed voor nodig om nieuwe dingen te starten. De knowhow, maar ook de moed om een beslissing voor de toekomst te nemen hangt van veel zaken af.

Naar dit motto heeft de Ferox groep in 2013 besloten met Ferox Tower GmbH de Nederlandse vastgoed markt , een nieuwe en spannende markt , te gaan veroveren. Vanwege de gedaalde onroerend goed prijzen en de lage rente is er nu de mogelijkheid om in de toekomst te investeren en uit te breiden. Het Nederlandse gebruik om zo snel mogelijk in privé bezit te investeren neemt steeds verder af. De daling van het eigen vermogen van privé huishoudens zal de vraag naar huurwoningen verder vergroten. In deze omstandigheden houdt Ferox Tower GmbH natuurlijk rekening met de aanwezige risico’s , echter kan tevens profiteren van lucratieve mogelijkheden die de huidige situatie biedt. Het Nederlandse bestedingspatroon is onderhevig aan veranderingen en dit biedt kansen voor positieve synergiën. Nieuwe concepten, toegesneden op de huidige marktvraag, kunnen gerealiseerd worden. Reeds heden worden in Nederland steeds meer leegstaande kantoorpanden omgebouwd naar hotels en/of congresgebouwen. Tevens ligt onze focus op de conversie van kantoor- naar woonpanden.

Baanbrekende onroerend goed projecten zijn onze kracht – van het fundamentele idee van het project via de verkrijging van de bouwrechten en de financiering tot de professionele realisering en de verkoop of verhuur.

Met ons team van ervaren specialisten zijn wij te allen tijde een deskundige adviseur en betrouwbare partner. Wij zijn betrouwbaar, wij handelen doelgericht en kunnen door korte besluitvormingsprocessen flexibel op de markt reageren.

Wij identificeren en schatten lucratieve investeringen op waarde en ontwikkelen innovatieve onroerend goed concepten die de speciale verwachtingen van onze partner nauwkeurig weerspiegelen. Daarnaast staan wij voor levering van de hoogste kwaliteit in planning en realisatie – en natuurlijk gaan wij voor een optimale waardevermeerdering.